Audrey Fabien ''The Handmade Unforgettable Movie Star''


Audrey was born in Belgium in 1929.When she was a kid she was imaging to be a movie star one day.Audrey played in a movie called Breakfast at Tiffany's and then she became a star!Because of she was a shining star; she had to buy 125 shoes, 147 dresses, 89 bags!

Audrey 1929 yılında Belçika'da doğdu.Çocukken birgün bir film yıldızı olacağını hayal ederdi .Audrey Breakfast at Tiffany's filminde oynadıktan yıldız oldu.Artık parıldayan bir yıldız olduğundan 125 ayakkabı,147 elbis,89 çanta satın almak zorunda kaldı!


 Other then this;she adores to spaghetti,one day she had a dream:in her dream there was a flying spaghetti and it was taking her to the spaghetti world,she woke up very happy,then she ate some spaghetti immediatelly!

Bunun dışında,spagettiye bayılır ,bir gün bir rüya gördü:rüyasında uçan bir spagetti onu spagetti dünyasına götürüyordu,çok mutlu uyandı,sonra acilen biraz spagetti yedi:!


 There were so many people adores her'One day she got a gift from them,it was a golden box.She opened it very carrefully,there was a plate full of spaghetti in there,but it wasn't an ordinary spaghetti,it was the spaghetti of immortality!When she ate it,she turned into a deathless star:)

O'na tapan çok insan vardı.Bir gün onlardan bir hediye aldı,altın bir kutuydu bu.Kutuyu çok dikkatlice açtı,içinde bir tabak dolusu spagetti vardı.Ama bu sıradan bir spagetti değildi,bu ölümsüzlük spagettisiydi.O'nu yediği zaman ölümsüz bir yıldıza dönüştü :)

                            

Yorumlar

  1. Teşekkürler beni eklediğiniz ve izlediğiniz için.Bende bloğunuza geldim ve beyendim.Çok şirinler.Bende sizi izlemeye alıyorum.Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. çalışmalarınıza bayıldım, tam da benim en meraklı olduğum konuda müthiş işler çıkarmışsınız,bloğunuzu yakından takipte olacağım:)
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. Audrey harika olmuş elinize sağlık , bol satışlar dilerim...

    YanıtlaSil
  4. ellerinize sağlık diğer yaptıklarınız gibi audrey helpburn de çok iyi olmuş)) biraz tim burton karekterine de benzettim. çok eğlenceli ))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar