Happy Hour And Fabien Gipsy Bag !!

Because of the rush about my new job and company, I couldn't send anything to my blog for a while which is really hurts :( So I'm home now, and as every person who works and miss his/her home I feel very happy (also relaxing) right now !
I was working on a bag for a while by the way. Here:


Fabien Gypsy Bag is hand knitted. You can use both sides of it. I pin a small ''Liitle Fabien Doll Figure'' as a brooch which you can take it of easily. the other side was made of cotton fabric, I also added a pocket to it. I hope you like it :)

Yeni işimin telaşından bir süredir yeni yazılar gönderme fırsatı bulamamıştım. Neyseki şuan itibariyle evdeyim! Çalışan ve bu sürede evinin konforunu özleyen herkes gibi şu an çok mutlu ve rahatlamış durumdayım ..:) Bu arada bir süredir üzerinde çalıştığım çantamı hemen sizinle paylaşayım. İşte:


'' Fabien Gypsy Bag'' in bir yüzü tamamen el örgüsü, aynı zamanda bu yüzünde küçük bir fabien bebek broşu takılı! Saplarının çantayla birleştiği noktalarda renkli düğmeler var. Çantanın iç yüzeyi kumaş kaplama olduğundan her iki tarafını da kullanabilirsiniz.Bu yüzüne bir de küçük cep ekledim. Detaylar için http://www.etsy.com/shop/littlefabien ve http://littlefabien.pasaj.com/ adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Sevgiler!


 

Yorumlar

Popüler Yayınlar