22 dakika!!

10 marifet Sergisi'nin hemen ardından 22dakika org.'da da Sam ve Dean'e rastladım:) Aşağıdaki görselleri ve haberini www.22dakika.org sitesinde bulabilirsiniz.(10 Marifet pilli ağından bir site. 22 dakika.org'da bu ağın bir parçası, hobiniz yada ilgi alanınız neyse bu sitelerde kesinlikle kendinize göre birşeyler bulabilirsiniz, ilgilenenlere duyuruluuuur!!! )

After 10 Marifet's exhibition I stumbled across to Sam and Dean on 22dakika org.:) Please kindly check for  22dakika org for below images and the brief. (Announced to those who are interested:10 marifet is a part of piili network. 22dakika org is also a part of it. You can absolutely find something interest you if you visit one of these pages)






Yorumlar

  1. 10 marifet sergisinde supernaturalları görünce sizi bi arandım bi arandım 22dakikadan başka birşey bulamadım canım çıktı :) bez canavar bebeklere inanılmaz meraklıyım 2009dan beri bende aynı uğraşlarla cebelleşiyorum ve bunlara tam manasıyla bayıldım :) sizi tanımak güzel, takibinizdeyim. başarılar :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar