Cam Ocagı Vakfı Yılbası Senligi/ The Glass Furnace New Year's Event

Herkese merhaba! 16 Aralık 2012 Pazar günü saat 11:00 16:00 arasında Cam Ocağı Vakfı'nın muhteşem bir organizasyonu var. Cam ustalarının yanısıra Türkiye'nin ve dünyanın heryerinden çok güzel atölyeler, tasarımcılar biraraya gelecek. Ben de orada olacağım:) İşler güçler bitmez, o yüzden siz bence biraz ara verin, soluklanın, güzel bir Pazar günü geçirelim beraber :))

Hi everyone! On16.12.2012 Sunday, there will be a magnificent organization of Glass Furnace. In addition to glass experts, beatiful studios and  designers will club together from all around. I will be there also:) I tell you what, give yourself a break, lets's have a nice Sunday together:))

Etkinlik sayfası için link'e tıklamaca!
Clik to link for event !



Yorumlar

  1. Orada olmayı çok isterdim:(
    Arada İstanbul`a geliyorum ama çok önceden planlamam gerekebiliyor. Pazar günleri bir yerlere gitmek için bana pek uymuyor.
    Sana bol kazançlar diliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. keşke gelebilseydin, katılanların çalışmalarından bazılarını gördüm mükemmel ötesi şeyler var! çok teşekkür ederim güzel dileklerin için! bir dahaki sefere kaçırırım artık seni naapalım:))

    YanıtlaSil
  3. cama aşığı biri olarak orada olmayı çok isterim; eğer o güne vardiyam yazılmazsa belki gelebilirim... Lisede cam işlemeciliği bölümünü bitirmiştim ondan sonra pek haşır neşir olamadım ama bu tarz organizasyonları kaçırdığımda çok üzülüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Aslı, gelmenizi ben çok isterim. Tam sizlik bir organizasyon sanırım:)

      Sil
  4. Cam sanatı önemlidir bu açıdan vakfı kutluyorum :) mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar