Chedeliko Studio Pre-Opening Party!





Aralık ayından haberlere devam edelim:) 23 Aralık'ta sevgili dostum Seden Kurdaloğlu'nun sevimli  markası Chedeliko'nun Bostancı'daki kendisi kadar sevimli stüdyo butiğinin açılışındaydık. Aslında stüdyo butik 1 senedir aktif ama yılbaşı öncesi Seden ve Gözde ( Girlshyguide ) ortaklaşa özellikle  twitter ve facebook'taki  takipçilerinin merakla beklediği bir ön açılış partisi organize etmişler. Seden ve Gözde bugüne özel sıcacık bir ortam hazırlamışlar. Nefis ikramlar, güzel müzik, yakın dostlar ve Seden'in muhteşem tasarımlarıyla dolu butiğinde gece yarısına kadar süper vakit geçirdik. Chedeliko'nun web sitesine (sizlerle daha önce de paylaştığım üzere) buradan ulaşabilir, facebook ve twitter sayfalarından da son durum güncellemelerini takip edebilirsiniz. Siz sayfaları incelersiniz de ben yinede kısaca değinmeden geçemeyeceğim, Chedeliko'daki tüm tasarımlar Seden'e ait, hepsi unique,  hepsi kişiye özel, yani anlayacağınız her tasarımda başka hikayeler başka hayatlar gizli, üzerine Seden'in enerjisini de koydunuz mu başka söze gerek kalmıyor.

Let's keep talking about the news from December. On 23th we joined the opening of my dearest friend Seden's cute  brand's new studio  Chedeliko. In fact the studio/boutique was active since 1 year but Seden and Gözde Girlshyguide ) arranged a pre-opening party especially for their followers on tweeter and facebook. They have prapared a warm ambience.We spent good time with close friends, delicious honourings and nice music till late. (as I shared with you before) You can access to Chedeliko's web page here, you can see last updates from  facebook and twitter pages. While you look over the pages I'd like to say a few words about. All designs belongs to Seden are unique and customized, I mean each design tells different story, different life, plus seden's hign energy and there is no more word to speak:)

Sed: demir kadın (kendi deyimiyle)
Sed: iron woman (in her words)

Vee sevgili dostlarım, bir diğer güzel haber ise bundan sonra Fabien'leri Chedeliko Butik'te de bulabilecek olmanız. Yani Fabien'ler artık resmi olarak Chedeliko Stüdyo'da satılmaya başlandıııı! Sadece Chedeliko'daki modelleri giyen ve Chedeliko'ya özel olarak tasarlanan  kızları görmek , yada modellere göz atmak isterseniz işte adres:

And my dear friends, another good news is, now, you will kindly see Fabien dolls in Chedeliko Studio. Means Fabiens are officially began to sell in Chedeliko Studio now!. To able to see the special designed girls who wears only Chedeliko outfits here is the address:

Chedeliko Studio & Showroom
Hisar Sk. Erdem Ap. 5/5a 
Bostancı İstanbul
chedeliko@chedeliko.com

Öncelikle Chedeliko'nun özel açılışında yoğun çalışma tempolarına rağmen bizi kırmayıp objektiflerin karşısına geçen Clara, Marla, Cindy ve Lorraine Fabien'e çok teşekkür ediyorum. İşte muhteşem tasarımların tanıtıldığı geceden bir kaç kare! 

First I want to thank to Clara, Marla, Cindy and Lorraine Fabien for they didn't offend us and posed in front of the cameras altough their busy daily schedule! Here is some images from the nignt those glorious designes were introduced!


















Hepinize mutlu haftasonları dilerim! Çok gezin çok gülün, çok sevin!
Wish you all a wonderfull weekend!  Travel a lot, laugh a lot, love a lot!

Yorumlar

  1. Paylaşım süper, chedeliko studyo hayırlı olsun, Lorraine Fabien ve chedeliko versiyona bayıldım , mutlu haftasonları :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler aya maya, chedeliko ve fabien'lerin buluştuğu keyifli bir proje oldu. chedeliko stüdyo'da görüşürüz belki bi gün:)

      Sil
    2. Yolum düşerse neden olmasın :) çok da memnun olurum

      Sil
  2. çok güzel çalışmalarınız var, takipteyiz:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çoook teşekkürler hattorihanzonunkilicidirbu, bayıldım nickinize bu arada;)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar