Sevgili Yaz!

Sevgili Mayıs ve beraberindeki yaz mevsimi; hosgeldiniz! Dün bir bugün iki derken koca 1 sene geçmiş görüşmeyeli, hakikaten de bu yıllar neden bu kadar hızlı geçiyor ya, eskiden sanki bu kadar hızlı geçmiyor gibiydi, büyümeye başlayınca devreye ne giriyorsa artık hızlandı herşey sanki, ya da bana mı öyle geliyor acaba? Sevgili yaz; Senin kadar güzel bir mevsim var mı acaba? Bir kere insanın tüm hücreleri yenileniyor, güneş tüm enerjisiyle dna'larımıza kadar işliyor, kışın atomlarımıza kadar donan bünyelerimiz yazın şezlonglarda sere serpe güneşleniyor. Sen demek tatil demek tatil demek Ege demek, Güney demek. Senin geleceğini düşünmek bile insanı (en azından beni) heyecanlandırmaya yetiyor, kaldı ki sen şu an gerçekten, fiilen geliyorsun:)) Oh mis!
 
Sevgili yaz festivalleri ve diğer tüm etkinlikler, sizler de hoş geldiniz, ıspanakların gölgesinde geçen kış mevsimi boyunca fazla görüşemediğimizin farkındayım, ama arayı kapatmak için Volkan'la beraber elimizden gelen çabayı göstereceğimizden emin olabilirsiniz. Hatta şu an Volkan Caddebostan sahiline kaymaya gidiyor ki senin de iyi bildiğin üzere, öğlenleri çok sıcak oluyorsun:)
 
Dear May and the summer season, welcome! it is still too soon but a whole year passed, in all honesty why all these years pass so quick?I fell like as it were not so fast before, when we started to grow up everything went faster and faster, ot it seems to me that way? Dear Summer, I wonder is there any season as beatiful as you are? Once; all somatic cells are regenerating, the sun moves deeply into our DNAs, our frozen atoms are taking a sunbath on the beach. you mean vacation, vacation means Ege (west of Turkey), Southern. You know, just to think that you are coming is exciting me (at least me), moreover you are actually coming:))
 
Dear Summer festivals and all other events, you are welcome also. I know we were under the shadow of spinachs and couldn't keep in touch for winter season, but you must know that we will push our limits with Volkan to catch up on. Even now, Volkan is going to Caddebostan for skateboarding  which as you know, in the noons, you are getting very very hot:)
 
Bu yaz istanbul'da her yaz olduğu gibi etkinlik patlaması var.  Mesela;
This Summer, there will be an event explosion in Istanbul as every summer. Such as;
 
sonra;
then;
sonra;
then;
sonra;
then;
 
 
 
gibi gibi... bunlar ilk aklıma gelenler, daha bunun Depeche Mode'u var, Placebo'su var, Roger Waters'ı var, var da var. Daha da aklıma gelmeyen bir sürü şey var.
 
Sevgili yaz, umarım bu sene bizim buralarda daha cok takilirsin, hatta bence hiç gitmesende olur, biz böyle gaaayeet iyiyiz!!
 
These are the first ones I remember. There is more of them like Depeche Mode, Placebo, Roger Waters. Dear Summer, I hope you hang around more often, moreover you better do not go ever, we are sooo cool in here!
 
herkese mutlu haftasonları!
happy weekends!
 
 

Yorumlar

  1. Sevgili Little Fabien kuruyucu,
    hemen hemen 23 ay oldu seninle görüsmeyeli.
    Gecenlerde ilk kez gene bir Metrobüse binip seni düsündüm... Baktiginda haftada bir Bomonti de oluyorum.. ama sen cok yokusun tepesinde kaliyorsun, her seferinde tembel tembel yokusun agzindan geri dönüp ama ayni eski günler gibi yürüyerek Mecidiyeköy Metrobüs duragina gidiyorum. Bazen ufaklik ile müzik esliginde dans ederken ,daha o dünyaya gelmeden nasil onuda festival cimenlerde büyütücegimi konustugumuzu hatirliyorum. BU konuda bir müjdem var, Cimenlerde büyüyor ...ama festivallerin degil... Bakalim hatirliyacakmisin: Hangi Il de en fazla araba var? :-))
    Özledim seni arkadasim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım dostuuum! Eveet,nerdeyse bir hayat gibi gelen bir süredir görüşemedik, yalan da değil sanırım çünkü yeni bir hayat getirdin dünyaya! Anne oldun! Mesajını okuyunca çok duygulandım, hislerimiz karşılıklı inanki! Seninle görüşemediğimiz sürede, senin de anlayacağın üzere, hayat beni devamlı telefonunu/telefon rehberini kaybeden, sosyal ağ özürlü bir canavara dönüştürdü:)) içimde seninle beraber yaktığımız metrobüs ruhunun ateşi ise hala sönmedi (söneceğe de benzemiyor) ve ben de her metrobüse binişimde seni düşünüyorum, özelliklede metrobüse giderken kestirme diye kullandığımız çetrefilli yolu:) canım arkadaşım zeynoşş! bebişini benim için öppp öpp öpp:) ben de seni çok özlemişim zeynep ya, çok iyi geldin pazartesi sabahıma:)

      bu arada cevabım kars olabilir mi acabaaaaa:)

      Sil
  2. Ne çok özlemişsin yazı?
    Yaz mevsimini çok sevmesem de verdiği enerjiyi severim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen ne diyosuun! resmen burnumda tütüyor yaz koca sene boyunca, ohh, şimdi gelsin cadebostan sahili, tatili, festivalleriii:))

      Sil
    2. Sen Bebek Festivali`ne geçen yıl katılmış mıydın?

      Sil
    3. hayır ben katılmadım ama yakın bir arkadaşım stand açmıştı: Chedeliko(http://www.chedeliko.com/)

      ben yoktumm ama fabien'ler ''çok bebek şeyler'' in standındaydı:)

      sen katılacak mısın?

      Sil
    4. Buradan bir arkaşımla birlikte gitsek mi acaba diye düşündük. Bir araştırdık, yer kalmamış:(
      Neyse bizim burda da o hafta sonu kermes varmış, oraya gidiyoruz biz:)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar