My Little Pony

 
Bu resimlere bakarken hayret ben nasıl unicorn takıntısı geliştirmedim diye düşündüm hafiften. Çocukken aşırı dozda prensesli kitap, çizgi film vs . ye maruz kalan her kız gibi kafayı bilimum sevimlilikteki her şeyle kırmış ama bunu atlamışım. Gece yatarken pikesindeki kırışıklıkları zorla babasına düzelttiren uyuz bir kızdım ben, iyi ki büyümüşüm diyorum bunları düşününce valla; uyuz ben!
Neyse bütün bunları bıdı bıdı yazıyorum çünkü her genç gibi benim de içimde bir unicorn sevdası yatıyormuş meğer. Malum zamansızlıktan, web sitelerinin bol dabılyu'lu linklerinde giyecek birşeyler ararken fark ettim. Gel beni al: illuminati, ters üçgen, Rothschild falan boşver, kargo parası da istemiyorum, ya gel al ya diye ısrar edince sitedeki ruhani ses; e aldım tabii  ki:) ( ya şunu aldım bunu aldım diye yazınca pembiş teenage bloglarına benzedi bloğum sanki ama neyse artık)
 
 
Herneyse, günün ilerleyen saatlerinde  Geek'liğin atababası buzzfeed'de hiper sevimli mega dadlı bu pony'lere rastladım. Ya nasıl hoşuma gidiyor, nasıl bayılıyorum anlatamam böyle manyak manyak şeyleri görmek. Yani tamam bunlar çok manyak manyak değiller belki ama bana zombilik olsun, freak lik olsun ,türlü türlü acayiplikler gudubetlikler olsun; hiç sıkılmam , o derece:)
 
My Little Spock Pony

My Little Freddie Pony

My Little Terminator Pony


My Little Alien Pony


My Little Avatar Ponies


My Little Wolverine Pony


My Little He-Man Pony

My Little Batgirl Pony
Kill Bill Pony

Bir bez bebek yapıcısı olarak ( tanım için özür dilerim kendime ne diyeceğimi bilemedim!) Etsy'de  pony turu atmamak olmazdı, olurdu da içime sinmezdi. Millet ne yapmış bakmak icap ediyor. Valla ben kafama göre hoşuma giden Etsy pony'lerinden bir derleme yaptım (altlarıan kaynaklarına yazarak tabii) ama siz yine kendiniz araştırın ,sadece etsy'e de değil diğer sitelere de bakın, çok manyak şeyler göreceksiniz. net!











Plusheez

SEVGİLER
GAMZE
 

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar