3 Mayis'ta Fenerbahce Parki'ndayiz, bekleriz efenim!


 
"Çocuklar Hepimizin Derneği"  3 Mayıs Pazar günü saat 10:30 19:30 arasında Fenerbahçe Parkı'nda bir kermes düzenliyor. Havanın güzel olacağını varsayarak keyifli geçeceği düşüncesindeyim. Yapacak daha iyi bir işiniz yoksa gelin bence. Zombi evlatlarımı yakından görürsünüz:) Hiç olmadı lak lak yaparız. Chedeliko'dan başka stand sahipleri kimler ne yalan söyleyeyim tam olarak bilmiyorum.  Ama takıdan heykele bir çok stand olacak, illa ki ilginizi çekecek bir şeyler bulabilirsiniz yani.

 
Basın Bülteni için buyursunlar:
 
ÇOCUKLAR HEPİMİZİN EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ DESTEKLEME DERNEĞİ

BASIN BÜLTENİ

Çocuklar Hepimizin Eğitimi ve Öğretimi Destekleme Derneği, eğitim bursu verecekleri çocuklar yararına 3 Mayıs 2015 pazar günü  Fenerbahçe’de saat 10:30-19:00 aralığında bir kermes düzenleyecektir.

BU YIL ANNENİZE HEDİYE EDECEĞİNİZ “MUTLULUK” BİR ÇOCUĞUMUZUN BAŞARISI OLSUN.

2014 Ekim ayında faaliyete geçen dernek, İznik merkezli olarak kurulmuştur ve  “İznik'te bir çocuğum var, okuyacak” projesi kapsamında çalışmalarını yürütmektedir. Bu kapsamda öğrencilere ulaşarak,  maddi destek sağlamanın yanısıra çocukların sosyal gelişimine katkıda bulunacak çalışmalar planlayarak hayata geçirmeyi, öğrencilerin öğrenim hayatlarına dokunarak, onların geleceklerini kurmaya yardımcı olmayı hedeflemektedir.  Ayrıca dernek İznik ‘in  Osmanlı ve Hristiyan Dünyasının Kültür Miraslarından biri olması nedeniyle, iznik’li çocuklar üzerinden yapılacak her türlü faaliyetin İznik ve çevresindeki kültürü de geleceğe taşımak olduğunun bilincinde olarak çalışmalarını yürütmektedir.

Çocuklar Hepimizin Eğitim ve Öğretimi Destekleme Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri olarak  ihtiyaç sahibi öğrencilerimize katkı sağlamak amacıyla 3 Mayıs'ta gerçekleştireceğimiz kermeste  bizlere destek verecek tüm eğitim gönüllülerine şimdiden teşekkür ediyoruz.   “Anneler Günü Hediyesini” standımızdan alan eğitim gönüllülerinin  annelerine verecekleri “mutluluk”  aynı zamanda bir çocuğumuzun ışığı olacaktır.

Tüm Annelerimizin Anneler gününü kutluyoruz.

Doç.Dr. Şermin Tetik
Başkan
Dernek Yönetim Kurulu Adına
 
Sevgiler,
Gamze
 

Yorumlar

  1. Merhaba, bebeklerinizi ve sizi görmek üzere orada olacağım inşallah =)
    Duru'ya da bu zombişkolardan alırım belki bir faydam dokunur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oley o zaman! bekliycem mutlaka! Duru da gelsin olur mu?

      Sil
  2. aa bu zombiler pek bi minnoş, doğalarına aykırı .), sen mi yaptın bunları yoksa?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yep! ben yapıyorum evet. Pazar günü işin yoksa gel, uğra, tanışırsın bu patlak gözlerle:) öperim!

      Sil
  3. çok güzellermiş ellerine sağlık ki :) isterdim, fakat bu haftasonu istanbul'da olamayacağım ne yazık ki.

    YanıtlaSil
  4. mutlu geceler...bebeklere öpücükler...çok tatlısınız...başarılar dilerim

    YanıtlaSil
  5. siz daha tatlı mısınız nesiniz ya :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar