Andrew Zonzini


Andrew Zonzini namı diğer @perrycolante kendi halinde bir illustratör ve grafik tasarımcı. Bir İtalyan. Bu "kendi halinde" tasarımcıyı ben de dahil olmak üzere instagramda 62000 kişi hurra şeklinde takip ediyoruz. Son yıllarda malumunuz esen minimal bir hava var.Yormadan kasmadan, photoshop ve after effects' in dibine yatmadan da derdini çok güzel anlatabilen görseller var artık etrafta. Andrew kardeşin çalışmaları da bu dalgadan. Hayatın gerçek ve üsturuplu tarafını çizgi roman absürtlüğü  ile bir anlamda illüstre etmiş.

Şöyle demiş bir de:






















"Ben bir grafikerim, aynı zamanda da illustratör. Yani öncelikle resimlerimdeki kompozisyonu düşünürüm. Bir çok insan sonrasında bilgisayarın başına geçip, çizgi roman öğelerini eklediğimi düşünüyor ama ben çekim sırasında bunları ekler ve işin sonunda verdiği havanın dijital birçizgi roman olmasına çalışırım."

Yani diyor, silikon meme, botokslu dudak yapıcam diye kasmıyorum, bu benim kendi dudağım, estetik yok bunda diyor:)



Instagram hesabı  için buyursunlar. Başka bir yerde bir şeyini göremedim. Varsa da bilmiyorum web sitesi falan.

Andrew'un retina dostu işlerinden bazıları:


bunu ben de paylaşmıştım instagram'da:)





* görseller http://www.ignant.de/2014/03/13/best-of-instagram-andrew-zonzini/

sevgiler,
gamze

Yorumlar

  1. "pek güzel şeyler" geldi aklıma nedense. Böyle şeyleri bi orda gördümse demek. :)

    Neyse konu Andrew değil. Sen bi yorum yapmışsın bende onu alıp senden izinsiz yazı içinde paylaştım. Şimdi bunu neden söyledim? (Bakınız: sıvamak)

    Yinede haberin olsun bu sebepten sinirlenip kapıma sopalı adamlarınla gelir yada mahkemelerde süründürürsen kaldırabilirim.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Direkt avukatımı aradım o sinirle, ama avukat "ya bu blogcu adam, yoktur parası pulu, tazminat ödeyemez" dedi diye vazgeçtim, o derece yani. Hadi dedim sonra, fakir adamdır, kullansın bloğunda.
      İlk insan, güzel insan, hepsi senin bloğuna gurban olsun, tepe tepe kullan kardeş :)) Selamlar! (pek güzel şeyler in hastasıyız bu arada)

      Sil
  2. Merhaba Little Fabien, tanıştığımıza çok memnun oldum ben de amigurumi yapıp onlara hikaye yazmaya çalışıyorum. Grafik, tasarım gibi mevzulara da her ne kadar bloğumda yer vermesem de ilgileniyorum ve takip ediyorum, bloğuna ve yaratıcılığına hayran kaldım seni zevkle takip edeceğim. Görüşmek üzere:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heyoo! Ben daha memnun oldum :) çok teşekkür ederim efenim öncelikle. Ya nasıl yapıyorsunuz o Amigurumi işlerini, helal olsun valla, okudun mu önceki post umu? Nasıl manyak şeyler var, aynen ilikliyorum ceketimi. Hoşgeldin tekrar, selamlar!

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Şimdi ben bir yorum yazdım ama gelmeden havaya uçtu galiba o yüzden tekrarlayayım.

    Sana cevap kısmı (kapitalizm ne güzel şey yeri gelince fakirlik bile para ediyor.)

    Yorumun devamında pek güzel şeylerle arana fitne sokmaya çalışıyordum.

    Son kısım ise Zonzini'ye hayranlığımla ilgili zorunlu bölüm gibiydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yılmadım, özet de olsa gönderdim diyorsun, aha da şuradaki kapak da senin için diyorsun yani :))) Ama işte kapitalizm de kurtaramamış yorum daha yolda patlamış :)) Fitne işi zor gibi geldi ama sanki ya, ne dersin, sonuçta ünlü düşünürün dediği gibi az "ellerimizi kafalarımızın arasına alıp" düşünmedik o canım postları okurken?
      Hadi ateistler bunu da açıklasın o zaman :)))

      Sil
  5. son zamanlarda gördüğüm en iç açıcı blog :) iyi ki bulmuşsun beni.
    ayrıca senden görüp ben de blogta at beslemeye başladım. ay lav bılogırs :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim efenim :) at işi süpermiş, bir gün bize de gelin çay içeriz, pasta yeriz, atı da getir, salona bağlarız onu :)) sevgiler ;)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar