Bez Bebek Mevzusu!

Son zamanlarda özellikle Facebook üzerinden çok mesaj alıyorum nasıl oluyor bu bebek işleri diye. Ben işin ustası falan değilim elbette. Burası da el işi bloğu değil! Bunun bir iş olduğuna falan da inanmıyorum zaten ya neyse. Her ne yapıyorsanız yapın içinizden geliyorsa kafaya koyduysanız bir şeyler çıkıyor ortaya malum. Benim yaptığım şey de öyle bir şey. Yoksa çok yetenekli yada iddali olduğum bir konu değil, seviyorum sadece.

Geçtiğimiz yıl 10 marifet için sevgili Aylin'le 2 parçalık bir "Nasıl Yapılır?" videosu çekmiştik. Çok basit bir bez bebek nasıl yapılır? Dediğim gibi cevher sizde efenim. Ama yine de teknik anlamda bir kaç şeyde yardımcı olabilirim belki. 

Videonun yüksek çözünürlüklü versiyonuna ve bunun gibi diğer tüm 10 marifet videolarına üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz:
 

Sevgiler,
Gamze
 

Yorumlar

  1. Kesinlikle, yapmak isteyince başarabilirsin... ama azıcık yetenek de önemli şimdi :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru. Ama bence eğer içinde varsa, yetenek de üzerine yapışıveriyor sanki. Gerçekten istemek önemli. Ben ona çok inanıyorum. Mesela şu an balkondaym, karşı tarafta küçük bir saha da basketbol oynayan çocukların NBA de oynamamaları için hiç bir engel yok bence , yada bugün bir video izledim; 110 kg luk kadın kilo verip taş gibi bir kadın olmuş bilmem ne kadar ayda. Bunlar çok minik örnekler tabii. Önümüzdeki tek engel kendimimiz sanırsam. Aaagghh çok derinlere gittim, özür :)

      Sil
    2. :)) Hayatta çok güzel şeyler oluyor tabi kötü şeyler de... Ne diyelim her daim güzel şeyler duyma umuduyla...

      ve derinlere inmek de önemlidir. Düşünmek bir yetenek sonuçta...

      Sil
  2. önce sevmek tabiii....yeteneksiz olmaz ama...çok başarılısınız ...kutlarım...
    çok güzel bebekleriniz olsun dilerim....
    sevgiyle....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Efenim efenim efenim ,saygılar sevgiler teşekkürler,sonsuz :)

      Sil
  3. Merhaba, 10 Marifet sitesinde yayınlanan videonuzu izledim ve bebeğe bayıldım. Sitede ayrıca 2 bölüm halinde bebeğe ait kalıplar da verilmiş. Bunun için öncelikle çoook teşekkürler. Lakin bir yanlışlık olmuş, 1.ve 2. bölümde verilen kalıplar aynı. Kol ve bacaklara ait kalıplar yok. Düzeltilmesi mümkün mü? Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar