my first presentation :)

I think I should get used to take long breaks  between my writings just because of it's not easy to work very hard also try to keep writing a blog diary.
Anyway, you remember Jessi Halliday I mentioned you before. She is the kindest person  who you can be familiar in a very short time.Also she is the one who supoorted me when I started to create Fabien world since the begining. Nowadays, she mentioned about me and my dolls in her blog  which made me very proud, still this is my first advert anyway:)
You can click to photo for details :



Sanırım artık yazılarımın arasına uzun molalar vermeye alışmam gerek, çünkü hem bu iş temposuna çalışmak hemde düzenli bir blog günlüğü tutmak pek kolay iş değil.
Herneyse, size daha önce bahsettiğim Jessi Haliday'i hatırlarsınız. Jessi aynı zamanda sıcak dostluğu ile de buzları çok çabuk kıran, hemen samimi olabileceğiniz sizi gülümsetebilen bir bayan. Aynı zamanda beni de yarattığım litle fabien dünyasında en başından beri destekliyor. Şimdilerde bu desteğini gözle görülür kılmak için bloğunda benden bahsetmiş, o kadar mutlu oldum ki, ee ilk reklamım ne de olsa :))
Detaylar için resmin üzerine tıklayabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar