10 Marifet Sergisi'nden Notlar

Geçtiğimiz Cumartesi günü 10 Marifet' in BÜMED'de düzenlediği sergisi vardı. Ben gidemedim ama Sam ve Dean oradaydı :)) 10 Marifet 'in sitesinde yayınlanan fotoğraflardan anladığım kadarıyla sergi oldukça keyifli geçmiş, zaten başka birşey beklemek de yanlış olurdu:) Fotoğraflara bakarken gidemediğim için üzüldüm ama sonra  emek harcanan onlarca çalışmayı gördüm ve şükrettim tüm bu güzellikleri gören gözlerim, onları üreten hamarat yürekler, çevremdeki güzel enerjileri için:) 

Last Saturday, 10 Marifet arranged an exhibition in BÜMED.Well, I couldn't join but Sam and Dean were there :))  According to the photos published on 10 marifet I can say that it was fabulous. First, I felt sorry while I look through the photos which because of  I couldn't go but then I relaised and praised for all those beatiful works around, lovely hearts of the people who created these works and my eyes which attested all the goodness :)

Sam ve Dean Fabien 10 Marifet Özel:)


İşte 10 Marifet'in sitesinde yer alan sergi fotoğraflarından bazıları.. Çalışmaların hepsi birbirinden güzelmiş:)
 Here are some photos published on 10 Marifet.  All of them are beatiful:)




 

 


 Sevgili Kilpi'nin hobini yarat yarışması için yaptığı sonbahar temalı çalışması da  sergideymiş. Polimer kilden yaptığı çalışmanın detayları burada ve burada.




Vee 10 Marifet'in Melekleri :)
 Here are the angels of 10 Marifet


Yorumlar

  1. Ben de fotoğraflara bakmakla yetindim:(
    Sen de gidemedin demek, ne güzel işler varmış gerçekten...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar